11 Ocak 2010

Cemal Nalga, skandala imza atılan mekana geri dönmüş

Malum, sistemi yönetenler evirip çevirip Tufan formalı Cemal Nalga skandalından Galatasaray Kulübü’nü minimum hasarla çıkarmayı başardılar. Ki o kulüp cezalı oyuncusunu forma giydirdiği hazırlık maçlarında oynatmadığını bildirmiş, Oyak Renault itirazı sonrası açılan soruşturmada ikinci kez aynı yalan beyanda bulunmuştu (resmi kulüp yazısı ile). Tüm kabak sporcular (Cemal Nalga ve Tufan Ersöz) ile teknik heyetin başında patlatıldı. Yönetmeliklere göre küme düşmesi gereken kulüp kurtulurken, 22 yaşındaki bir sporcu 2 yıl men cezası aldı. Sürece çanak tutup, ihmali olan federasyona da kimse dokunamadı!

Bu hengamede unutulan bir detay daha vardı. O skandalın yaşandığı maçlardaki rakipler, EnBW Ludwigsburg ve Deutsche Bank Skyliners’ın koçları iki Türktü: Tolga Öngören ve Murat Didin.

Dün düşen haberlere göre Cemal Nalga’ya kucak açan da bu koçlardan biri olmuş. Nalga, Murat Didin’in takımı Skyliners ile antremanlara çıkmaya başlamış.

Ne küçük şu basketbol camiası. Yollar tuhaf biçimde kesişebiliyor işte böyle…

Eurobasket: Does Cemal Nalga Have A Future With The Deutsche Bank Skyliners?

hr-online.de – Nalga bald ein Skyliner?

Cemal Nalga Frankfurt yolunda (cnntürk)

ebru, Basketbol, kategorisinde yazmış. 2 Yorum yapılmış (Yorumlar)
Etiketler : , , , , , ,